Toon en Loot

Ons pleidooi voor voluit leven

Annelore leent je haar brein

Vanuit haar expertise in sociaal ondernemen ondersteunt Annelore ook externe projecten als freelance medewerker. Ook de thema’s bottom up-ontwikkeling, community building, laagdrempelige culturele initiatieven, stakeholdermanagement, missie en visie kunnen het kader zijn voor de ondersteuning.

Daarnaast ondersteunt ze startende ondernemers in de culturele en zorgsector met diepzee-denksessies, doorverwijsmanoeuvres, mentale en inhoudelijke versterkingssessies, enzovoort – telkens op maat en gestoeld op een persoonlijke klik tussen gesprekspartners.

“De aanpak van Annelore is zeer begaan en geïnteresseerd. Wij engageerden haar voor het modereren van een interne brainstorm in ons team. Met zachte hand en gerichte opmerkingen kon zij ons een hele dag op het juiste pad houden. Dat was een meerwaarde voor ons.”

Contacteer Annelore met jouw vraag en omschrijf de uitdaging waar je voor staat: annelore@toonenloot.be.

Annelore op TEDxVlerickBusinessSchool 2019 over hoe je rond een gratis zangactiviteit een krachtig businessmodel kan bouwen
Annelore op TEDxGhent 2018 over de verbindende kracht van voluit samen zingen

Next Post

Previous Post

© 2020 Toon en Loot

Theme by Anders Norén