Toon en Loot

Ons pleidooi voor voluit leven

Soloconcertjes met gitaar

Je kan een concertje van Annelore ook boeken in jouw huiskamer. Verras je vrienden en familie met een intiem concertje van Annelore en haar gitaar ‘Little Martin’. Met haar mix van eigen liedjes en Engels- en Nederlandstalige covers zorgt ze voor rustgevende ontroering en glimlachverwekkend amusement. En niet gevreesd: je hoeft niet per se mee te zingen [*knipoog naar Allez, Chantez!].

In haar zoektocht naar haar eigen muzikaal verhaal daagt Annelore zichzelf geregeld uit. En ook nu weer: een oproep voor lieve mensen die hun vrienden en familie willen samenbrengen om van live muziek te genieten. Het zorgt ervoor dat ze zichzelf de tijd moet gunnen om te spelen, te schrijven, te repeteren en te sleutelen aan wat ze met haar muziek vertellen wil. Annelore heeft geen idee waar ze met dit proces wil landen, maar weet intussen wel dat ze ermee bezig wil zijn.

Annelore schrijft Nederlands- en Engelstalige liedjes over de grote liefde en het kleine leven, over ziek zijn en geluk hebben… en over chocolade. Luisteraars vergeleken haar sound met die van Norah Jones, Jewel en Hannelore Bedert. Met een mix van eigen muziek en covers serveert Annelore een intieme luisterervaring die je niet onbewogen laat. Benieuwd naar wat er bij jou opborrelt…

Voor concertjes in privé-sfeer ga je na het concert rond met de hoed, zodat alle luisteraars kunnen bijdragen wat ze willen. Voor concertjes in bedrijfssfeer, spreek je met Annelore op voorhand een prijs af.

Voor wat inspiratie kan je hier al een filmpje bekijken:

Next Post

Previous Post

© 2022 Toon en Loot

Theme by Anders Norén