Toon en Loot

Ons pleidooi voor voluit leven

Hoogdag-vertellingen

Toon & Loot componeert speelse, verhalende ceremonies voor belangrijke momenten, 100% gepersonaliseerd en zelf opgeluisterd met live muziek. Twee geliefden die gaan trouwen, een bedrijf dat een belangrijke gebeurtenis wil vieren, iemand die op pensioen gaat of een gebouw dat na een intense renovatie opnieuw wordt opengesteld voor publiek… met een Hoogdagvertelling zorgen we ervoor dat we samen kunnen stilstaan bij dit belangrijk moment in een sprankelende sfeer.

 

Met inlevingsgesprekken en vragenlijsten speuren we naar de grote lijnen en franjes van elk uniek verhaal. Humor en een straffe uitstraling brengen alle genodigden in een ontspannen modus en zorgen dat de magie van het moment vlot haar ding kan doen. De aanwezigheid van live muziek (met zang en gitaar) en een gepersonaliseerde soundtrack vermengen het geheel tot een uitzonderlijke beleving op maat. Hier klinkt de verbindende factor van verhalen en muziek…

 

Staat er iets belangrijks te gebeuren en ben jij nog op zoek naar “een persoonlijk verhaal + gepersonaliseerde muziek + een voortreffelijke opvoering hiervan voor jouw publiek”? Vuur je vraag af op Annelore en Toon via info@toonenloot.be.

 

Referenties:
een filmpje waarin je ziet hoe een ceremonie van ons eruit kan zien. (Filmpje door Kinema)
een filmpje waarin je ziet hoe een andere ceremonie van ons er uitziet. (Filmpje door Dries Jacobs)
een filmpje waarin je ziet hoe nog een andere ceremonie van ons er uitziet. (Fotografie door Hannelore Haemers)
een filmpje waarin je Annelore hoort zingen

Next Post

Leave a Reply

© 2018 Toon en Loot

Theme by Anders Norén