Toon en Loot

Ons pleidooi voor voluit leven

Ceremonies op jouw maat: huwelijk, verjaardag, pensioen, …

Toon & Loot componeert speelse, verhalende ceremonies voor belangrijke momenten, 100% gepersonaliseerd en ondersteund met live muziek. Twee geliefden die gaan trouwen, een bedrijf dat een belangrijke gebeurtenis wil vieren, iemand die op pensioen gaat of een gebouw dat na een intense renovatie opnieuw wordt opengesteld voor publiek… met een Hoogdagvertelling zorgen we ervoor dat we samen stil kunnen staan bij dit belangrijk moment in een sprankelende sfeer.

Met inlevingsgesprekken en vragenlijsten speuren we naar de grote lijnen en franjes van elk uniek verhaal. Humor en persoonlijke verhalen brengen alle genodigden in een ontspannen modus en zorgen dat de magie van het moment vlot haar ding kan doen. De aanwezigheid van live muziek (met zang en gitaar) en een gepersonaliseerde soundtrack vermengen het geheel tot een uitzonderlijke beleving op maat. Hier klinkt de verbindende factor van verhalen en muziek…

Wat was het een mooie dag en hoe bijzonder is deze geworden door de fantastische manier waarop jullie ons verhaal hebben gebracht. Gewoon kippenvel en pure emotie als ik eraan terug denk. Mocht ik zo’n goede verteller/ spreker zijn als Toon, zou ik een verhaal schrijven om onze dankbaarheid te tonen voor de geweldige ceremonie die jullie voor ons maakte. Mocht ik het singer-songwriter talent van Annelore bezitten, zou ik een lied maken om onze dankjewel te bezingen. Deze geweldige talenten bezitten we niet. Wat wel is, en wat jullie zelf hebben kunnen ondervinden, we zijn een knuffelfamilie. Dus sturen we jullie onze allerdikste knuffel als DANKJEWEL! En we reserveren jullie alvast voor de ceremonie op onze x.ste huwelijksverjaardag! Hopelijk hebben we elkaar dan nog een aantal keren gezien, zodat jullie ook een lijst kunnen invullen om mee te schrijven aan ons verhaal! (Benieuwd naar jullie antwoorden.)

En nu jij!

Staat er iets belangrijks te gebeuren en ben jij nog op zoek naar “een persoonlijk verhaal + gepersonaliseerde muziek + een voortreffelijke opvoering hiervan voor jouw publiek”?

Stuur een mailtje met jouw vragen naar info@toonenloot.be. Vermeld eventueel de gewenste datum als je die al kent. Wij sturen je spoedig een mailtje terug met onze werkwijze, prijszetting, inspiratie voor leuke liedjes, enzovoort.

Inspiratie

– Annelore en Stefaan Trouwen

een filmpje waarin je ziet hoe een ceremonie van ons eruit kan zien. (Filmpje door Kinema)
een filmpje waarin je ziet hoe een andere ceremonie van ons er uitziet. (Filmpje door Dries Jacobs)
– en hier doken wij ook op in een interview van één van onze bruidjes in Girls of Honour (Beelden door Melissa Milis)
een filmpje waarin je Annelore hoort zingen (Beelden door Myra Fotografie)

 

Next Post

Previous Post

© 2019 Toon en Loot

Theme by Anders Norén