Toon en Loot

Ons pleidooi voor voluit leven

Persoonlijke vertellingen en ceremonies voor jouw feest of afscheid

Op een kruispunt in het leven sta je met vrienden en familie graag even stil. Je spreekt belangrijke woorden uit en maakt plaats voor emotie met live uitgevoerde muziek. Zo veranker je de belangrijke gebeurtenissen in een gedeelde beleving en maak je je klaar voor een nieuw levenshoofdstuk.

Toon & Loot componeert speelse, verhalende ceremonies voor belangrijke momenten, 100% gepersonaliseerd en ingekleurd met live muziek. Onze vertellingen dragen bij aan de versteviging van het sociaal weefsel van gemeenschappen. Aan de bestaande formules voegen we de nodige warmte en humor toe, waardoor jij jouw bijzonder moment op een persoonlijke manier kan beleven.

Meer informatie en inspiratie vind je in ons filmpje.

Wat was het een mooie dag en hoe bijzonder is deze geworden door de fantastische manier waarop jullie ons verhaal hebben gebracht. Gewoon kippenvel en pure emotie als ik eraan terug denk. Mocht ik zo’n goede verteller/ spreker zijn als Toon, zou ik een verhaal schrijven om onze dankbaarheid te tonen voor de geweldige ceremonie die jullie voor ons maakte. Mocht ik het singer-songwriter talent van Annelore bezitten, zou ik een lied maken om onze dankjewel te bezingen. Deze geweldige talenten bezitten we niet. Wat wel is, en wat jullie zelf hebben kunnen ondervinden, we zijn een knuffelfamilie. Dus sturen we jullie onze allerdikste knuffel als DANKJEWEL! En we reserveren jullie alvast voor de ceremonie op onze x.ste huwelijksverjaardag! Hopelijk hebben we elkaar dan nog een aantal keren gezien, zodat jullie ook een lijst kunnen invullen om mee te schrijven aan ons verhaal! (Benieuwd naar jullie antwoorden.)

En nu jij!

Staat er iets belangrijks te gebeuren en ben jij nog op zoek naar “een persoonlijk verhaal + gepersonaliseerde muziek + een voortreffelijke opvoering hiervan voor jouw publiek”?

Stuur een mailtje met jouw vragen naar info@toonenloot.be. Vermeld eventueel de gewenste datum als je die al kent. Wij sturen je spoedig een mailtje terug met onze werkwijze, prijszetting, inspiratie voor leuke liedjes, enzovoort.

Inspiratie

– Annelore en Stefaan Trouwen

een filmpje waarin je ziet hoe een ceremonie van ons eruit kan zien. (Filmpje door Kinema)
– en hier doken wij ook op in een interview van één van onze bruidjes in Girls of Honour (Beelden door Melissa Milis)
een filmpje waarin je Annelore hoort zingen (Beelden door Myra Fotografie)

 

Volgende Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Toon en Loot

Thema door Anders Norén